Tietoja

Olemme älyenergianäyttöjen, kontrollin ja automatisoinnin johtajia, jotka käyttävät alan johtavaa tekniikka datatieteessä, Al:ssä, pilvessä, laiteohjelmistoissa, UX:ssä ja käyttöliittymässä ja asiakkaiden näkemyksissä luodaksemme täydellisiä carbon-hallintajärjestelmiä.

Olemme innovaation Queen´s Award -palkinnon voittaja, ja olemme lanseeranneet yli 6 miljoonaa yksikköä tähän päivään mennessä, Määrä kasvaa koko ajan sekä UK:ssa että kansainvälisesti.

Meidän näkemyksemme

Painopisteemme on kestävän tulevaisuuden luomisessa, jossa jokainen kotitalous pystyy hallitsemaan kokonaisenergiankulutustaan ja näyttelemään osansa pyrkimyksessä kohti nollanettoa ilman, että sitä täytyy miettiä.

Näkyvyys ja hallinta

Tarjoamme kotitalouksille energiankulutuksen näkyvyyttä ja hallintaa intuitiivisen käyttöliittymän, automatisoinnin ja datan aälykkään käytön avulla.

Kytketty

Kytkemme kaikki kotitalouden yleishyödylliset hyödykkeet yhteen, mikä mahdollistaa täydellinen kontrollin tänään ja enenevissä määrin automatisoidt, älykkäät päätökset, jotka optimoivat käytön tehokkuutta.

Tiimimme

Tiimi on keskittynyt luomaan kestävän tulevaisuuden panemalla kontrollin asiakkaidensa käsiin ja samalla tasapainottamalla energiapalveluiden tarjoajien ja sähköverkon tarpeet.